English Hrvatski
Dobrodošli, ovdje se možete prijaviti ili registrirati.
Vaša košarica je prazna!

Uvjeti poslovanja

Generalne informacije

Za sve online narudžbe odgovara Euro Bus d.o.o., Veli Kijec 2, 51513 Omišalj. Porezni broj HR97304721774, aktivacijom korisničkog računa prihvaćate ove uvjete. Uvjeti sadržavaju cijene, isporuke, plaćanja, povrate dijelova i garancije. Osim ovih generalnih uvjeta Euro Bus i klijent mogu dogovoriti bilo koje druge uvjete u direktnoj komunikaciji ili drugom vrstom poslovnog ugovora.

Cijene

Sve cijene su izražene u Kunama ili Eurima i NE sadrže PDV porez na dodanu vrijednost. Euro Bus je isključivo veleprodaja i posluje na bazi avansnog plaćanja. Za svakog kupca trebamo podatke kao naziv, adresa i OIB te uz robu izdajemo R1 račune s iskazanim PDV-om. Ukoliko Euro Bus organizira i dostavu za Vas, iznos dostave će biti na ponudi i na računu za isporučenu robu.

Dostava robe

Euro Bus d.o.o. isporučuje robu za Hrvatske kupce putem Intime d.o.o.  , na njihovim stranica postoji i kalkulator prijevoza. Euro Bus prihvaća sve prijevoze organizirane od strane kupca sa svoje adrese Veli Kijec 2, 5151 Omišalj, RH. Više o uvjetima prijevoza za Hrvatsku i druge zemlje regije pogledajte pod Isporuka 

Povrat robe

Euro Bus prihvaća povrat sve robe isporučene klijentu u slučaju da roba ne odgovara klijentovim željama. Trošak povrata robe je na teret kupca, a Euro Bus d.o.o. nakon primitka (povrata) robe vraća klijentu prodajnu cijenu proizvoda. Troškovi isporuke se ne refundiraju. Za povrat proizvoda potrebno je ispuniti formular za povrat

Plaćanje

Euro Bus posluje preko računa pri Zagrebačkoj banci IBAN HR3723600001101890701. Za sve narudžbe zaprimljene kroz Web shop Euro Bus će kontaktirati klijenta i poslati službenu ponudu a nakon potvrde plaćanja i robu i R1 račun.

Garancija

Svi rezervni dijelovi imaju garanciju od godinu dana. Garanciji ne podliježu  filteri zraka i goriva , motorni remenovi, gumeni dijelovi. Mehanička oštećenja robe te oštećenja zbog nestručnog rukovanja ne podliježu garanciji. Neispravne dijelove je potrebno dostaviti na našu adresu Euro Bus d.o.o. Veli Kijec 2 Omišalj, nakon čega Vam isporučujemo novi dio o našem trošku.